Checkup dan bersaljn

Salam semua.. Boleh ke checkup di klinik swasta tp nk bersalin hsptal krjaan..ad org ckp nnt kena g checkup krjaan jgk 2 @ 3 kali klau nk bersalin hospital krjaan.. Skrg sy checkup kt klinik swasta kt jhor tp nnt nk bersalin kt tganu. (hsptal krjaan).. Nk berpantang kt sana.

3 Balas

ni dari pengalaman kawan saya laa.. dia ckp agak susah sikit .sb sllu swasta tak ckup lengkap psal chekup yg dperlukan kt buku klinik . nurse dekt hospital akan tanya awak mcm2 berkenaan ksihatan kmu dan baby dah lah tngah sakit contraction kena lg menjawab mcm2. kalau kita mmg full chek up kt kk .sllunya nurse kt hospital tngok kt buku pink kita je and dorang akan jumpa apa yang dperlukan .i dont know up to you mana yg awak lebih selesa .

swasta yang macam tu dik . kerajaan ok jer kita klinik kt mana yang penting kita follow up betul2 and klinik tempat kita chekup detail semua tu untuk memudahkan hospital dan memudahkan kita juga .

Boleh