sis2 semua sy ada soalan

#firsttimemom sekrg 17w checkup diklinik swasta. bersalin pn di hospital swasta nnt. kalau dah bersalin nnt nak sambung checkup baby d kkia boleh ke? mcm mna caranya? lepas bersalin terus checkup ke kk sja ka? wlupun tkda detail pregnancy di kkia tu? #advice #bantujawab

1 Balas

Boleh. Lepas bersalin nanti walk in KKIA bawa buku kesihatan baby. Cakap nak checkup baby. Nanti nurse akan buka buku kesihatan KK untuk baby dan kepilkan sekali buku swasta baby Macam saya daftar KKIA masa anak sebulan. Sebelum tu anak checkup kat hospital swasta dari lahir sampai umur sebulan.

2mo ago

Most welcome