Bersalin

Saya stay kl ,checkup kt kl. Kalau nk bersalin di johor rumah mak. Mcm mne ye. Mksudnye nnt checkup lpas bersalin mcm mne ? Hospital jb terima tak

20 Balas

Hospital kerajaan takda masalah. Nak beranak nanti just bawak ic, buku pink and surat nikah (tapi hosp shah alam takda mintak pun surat nikah). And checkup after beranak nanti kk kawasan terdekat yang handle. Cuma nanti suami kena inform dorang lepas dah bersalin n balik rumah.

5y ago

Hehe thankyou sis .