Xperiod tapi UPT negatif

Saya sepatutnya period 13hb Mar tapi tiada. Semalam 16.03.2021 pagi saya buat UPT test tp negatif. Pd waktu ptg, tiba2 saya tgok ada darah bila buang air kecil.. jadi saya pkai pad & expect xlekat kot bln ni. Tp di pad cuma ada sedikit saja darah & darah cuma keluar bila saya buang air. Harini, darah kurang drpd smlm. Cumanya, sye keliru spotting tu mcm mne sbb darah yg keluar tu darah merah yg fresh tu. Ada sesiapa pernah mcm saya?

1 Balas

better puan pergi klnik brjmpa dgn pakar sakit puan..nti doc akn chck jika ada mslh dalaman .contoh ada mslh fibroid ke ..cyst ke..pcos ke..mg dpmudahkan segalanya .aamiin