negative

saya sepatut nye period 17/4 .. tapii masuk hari nie dah lewat 3 hari period tak datang .. perut pulak terasee sakit krem . badan sakit pinggang apee tah lagii memang sakit .. tidur malam tak lena sebab perut rasa tak selesa .. kalau mengiring mesti kena lapik bantal . bilaa cek negatif jee tapi mual .. perut sakit belah bawah menyucuk memang lansung tak selesa . ada sapa sapa boleh kongsi ? ?

1 Balas

Sis dh try jmpe dgn pakar o&g chck?? Jika ada mslh lain2 ka?? Contoh mcm fibroid ke.atau cyst??