Sakit perut

Saya dah 2 malam tak dapat tidur dengan selesa. Rasa sakit perut tu macam senggugut period tapi tak juga sesakit tu. Nak kata krem entahlah. Keras je perut. Sampai nangis jugalah tahan sakitnya. Bahagian atas perut. Masuk angin k? Atau perut nak mengeras membesar?

5 Balas

tinggi kan bantal kepala insyaa allah kurang sikit rasa sesak nafas . kalau da trimester ketiga rasa sakit kat perut , kat ari - ari tu normal sebab baby da ada kat laluan dia kebanyakan orang cakap macam tu la . tapi kalau ta tahan sangat dan terlalu kerap sangat boleh pergi hosp jumpa doc .

sama lah. tak selesa je rasa. mengeras . mengah nk bernafas. mungkin sbb bby membesar

Kandungan dah berapa minggu?

contraction kot

2y ago

ya kelmarin tanya doktor. ya katanya.... normal ..so hadap je alahai

i