Perut Tak Selesa.

Saya dh masuk 27minggu, sejak dua hari tidur selalu tk lena sebab kdg2 saya tidur mengiring kiri atau kanan pun perut jdi tk selesa dan sakit mcm urat tu tegang. Ada tips cara nak buat apa supaya perut tk sakit bila tidur? Jdi sangat tidak selesa dan sakit ?

1 Balas

Saya pun mcm tu juga.. so saya tidur dengan meletakkan bantal kecil utk support bahagian perut Dan juga antara paha.. baru tak sakit.. atau boleh guna pregnancy pillow ..