Hamil 13 mggu, tapi rasa mcm tak hamil. Simptom hamil mcm dah hilang

Saya seorg yg sedikit gemuk dgn perut yg kelihatan buncit. Saya tk dpt rasa perut saya mmbesar walaupun kndungn 13 mggu

15 Balas

sama mcm sya hmil 15 minggu.dah tk dew rasa pape tanda hmil tu dah hilang.kdng ii risau jgk

Klu baby ok..xde mslh pn prut kcik..sy msuk 5 bln bru org prsan mngndung..sbb xde perut🤣

sy 4 bulan ++ bru nmpak babybump sis.. normal tu..13weeks masih kecil

sis bru 3bulan... bila dh 7@8 bulan insyaallah prt akn nmpk...

sama sis saya pun 12 minggu lagi ni tak ada rasa apa apa