Sakit perut seperti senggugut

Saya dah 13 mggu preg. rasa perut x selesa mcm senggugut. Tapi tak selalu . Bila duduk lama 3-4 jam akan keras perut n datang sakit seperti senggugut. Ada tak yang mcm saya?

2 Balas

baby 1st ke sis? rasanya kalau baby 1st benda biasa kot. asalkan xde bleeding. sy skrg 13 weeks+ juga, tapi baby 2nd xde rasa sggugut, cuma mmg sllu lenguh pinggang and sakit tulang punggung😵‍💫

2y ago

ya sis. baby first. kadang ssh nk baring sbb sakit pinggng n punggung. mcm nk tekan jk punggung ni.

saya kadang2 rasa macam tu juga sis . pinggang pun sakit mcm senggugut

2y ago

mungkin normal kali kan . sebab saya ada tanya juga benda ni dengan kawan saya . semua cakap normal sebab pkembangan baby dlm prt . Thanks for your sharing also dear