Tak rasa lagi pergerakan baby

Saya sekarang tengah pregnant 25 minggu, normal ke tak rasa pergerakan baby? Risau pulak bila ramai yg start tanya2

8 Balas

1st of pregnancy ke ? If yes memang ada lambat sikit nak rasa gerakan baby dear. Seawal 12 week ke atas baby dah pun mula bergerak. But like the other mom say, ikut ketebalan kulit perut kita jugak laa 😊 Don't worry, if sis dah jumpa doktor & doktor pun ckp condition baby is baik² jer, i think there should be okay . Tapi nak bagi puas hati untuk tahu lebih lanjut tentang keadaan si baby d dlm, boleh jer kita pegi scan 😊

4mo ago

Takpe, its okay. Tak lama lagi sis akan rasa movement baby tu 🤗 Ia bergerak like bubble or gelembung² dekat dlm perut. Kadang rasa mcm angin lalu tu