Keluar keputihan warna coklat

Saya sekarang mengandung 4 bulan, sejak saya mengandung kerap sangat jadi keputihan yang berwarna coklat pekat hari-hari kena pakai panty liner, ada sesiapa yang pernah jadi..hari tu ada tanya doc, dia cakap pergi hospital, kalau pergi hospital nak pergi bahagian mana?

1 Balas

Pergi bahagian kecemasan dulu sis.. tp if da ad rekod kt hospital blh g kt dewn bersalin dftr situ nnti dia org antr ke epau (xkena tggu lama)..