Kurang selera makan

Saya sekarang mengandung 13 minggu. Morning sickness makin teruk berbanding sebelum ni. Selera makan pun makin berkurang. Makanan berat macam nasi, bihun semua tu memang tekak saya takleh terima sekarang ni. Baunya aje dah buat rasa nak muntah. Sedih pulak rasa. Makan muntah, makan muntah. Macam mana baby nak dapat khasiat.

6 Balas

Macam sy jugak sis . Soalan pun lebih kurang 🤣

5y ago

Sama lah sis . Kadang bila ajak beli brg dpor kena perli balik. Masak rajin, makan tak pun😅. Nak buat macam mana , tekak tak mampu nak terima🤥