Alahan mengandung

Saya dah di minggu 13. Sebelum ni muntah on off. Masuk minggu ni makin teruk pula sampai sakit² tekak keluarkan muntah. Makan pun tak selera. Ada apa² tips?

2 Balas

Cuba sis makan dlm kuantiti sikit tapi kerap . Biskut kering cicah air milo , nestum , teh . Atau makan chocolate , snickers atau kacang pistachio . Saya makan kacang pistachio memang berkesan . Walaupun mahal tetap beli sebab takboleh makan makanan lain . Tapi tekak sis , boleh cuba mana2 untuk keselesaan .

kene makan supaya ade tenaga..