cramp perut di awal kehamilan

assalamualaikum and hi.. saya ingin bertanya, korang pernah tak rasa cramp perut semasa di awal kehamilan? sakit cramp tu lebih sikit dari rasa cramp nak period.. adakah normal atau bahaya?

9 Balas

dlu first time rse kuat kram. skrg 2nd kurang. kdg Ada kalau berdiri terlalu lama. duduk lama pon terasa.

sis..boleh tahu rasa cramp tu di bahagian mana ye.. tgh atau kiri yg cramp tu ?

3y ago

keadaan sis smua mcm saya pun sama belah kiri kdg2 sakit...mcm mna keadaan sis2 skrg confirm ectopic x..sy mse ni msh kne tahan ward bru lps suntik ubat chemo gugurkan ectopic lpstu tggu 4hri kberkesanan lpstu amik darah, kalau beta hcg tggi dats mean xbksan, kalau rendah dia dh gugur sendiri

Normal sis. Yg x normal cramp lepastu keluar darah. Kena g hospital

normal saya pun mcm tu jg awal2 preg

waalaikumsalam ..normal sis 😊

normal sis.. kena byk kan rest..

kene bykkan rehat

normal