Kulit anak saya

Saya sebenarnya nak tahu ini kenapa ya kulit nya?

Kulit anak saya
9 Balas

uish dah naik dah tu .. cepat2 pergi farmasi beli ubat ringworm . klu tak pulih dlm 3hari guna ubat farmasi bgi tu bawa je pergi klinik . anak saya pernh kena bru naik 1 je saya belikan ubat kt farmasi caring .shari je dah nmpk kesan hari ke 3 hilang trus 😁

kalau puan mmpu better g klnik swasta jumpa pakar kulit..nnti doc akn bg ubt yg sesuai tuk rawat mslh kulit yg bby alami..mg bby cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin

ringworm..ank pernah naik kt perut n melarat.. mcm2 krim gune x ilng..sy try krim snowhitee alhamdulillah hilang smpai skarang x naik

ank Sye prnah mengalami mcm ni,Sye try pkai lotion snow treatment Alhamdulillah mnjdi,mkin lma mkin kurg

Blh jd ringworm blh jd eczema.. sb ade jgk eczema rupe lebih kurg ringworm

Anak saya pernah kena macam ni juga awak. Ni ringworm. Kena pergi klinik.

Ni kena cek dgn doktor kulit puan..

Anak sy pun tgh alami

mcm ringworm..pergi cek klinik