Kulit Baby

Ada sesapa tahu kulit baby mcm ni? Masa lahir takde.. Dua tiga hari ni baru ada.. Kenapa ya?

Kulit Baby
1 Balas

I thinks its normal, sbb tak nmpk merah ... klau baby rasa gatal or sakit better check hosp sis... tp dari apa yg saya nmpk, ni mcm rupa tanda lahir sja... i've got one too dekat tangan, warna sama ... but kalau sis tak sure, better refer klinik / hosp 😊😊

4y ago

Ouh kalau tanda lahir mesti drpd lahir kan? Tapi dia masa lahir tade.. Okay nnt sy cuba tanya klinik.. Dia xde sakit atau gatal x selesa.. Semua normal..