Kulit bayi

Salam ada sesiapa tahu kenapa ya kulit bayi saya mcm ni. Mcm tompok2 camtu.

Kulit bayi
3 Balas

org tua2 panggil ni "air mandi" bby byk air mandi ni boleh jd lg tembam ataupun bdn nk lg besar , tpi ikutkn normal je sebab bby dh montel dh besar dia hilang sendiri

Normal awak. Itu memang anatomy baby. Lagi lagi kalau newborn. Semakin baby membesar, kulit akan jadi seperti biasa.

bby sye pun ada ni..ni selalunya sebab sejuk ..sye gosok" bgi dia panas sikit terus hilang