Scan 5w 2d

Saya scan,,, 5 w 2 d, masih tak nmpak ape2,,,normal ke...Perut sy asik kejang je,,, selera makan tak de,,,lepas tu asik buang air kecik je...loye selalu tekak ni..

Scan 5w 2d
2 Balas

normal je tu baby kecik lg. awal² selalunya baru nampak kantung. dh masuk 8w nampak baby tp kecik lg. sy scan 9w baru nampak kelip² jantung baby

2y ago

Aah kecik lg rasa,,,doktor suh dtg lagi sebulan scan lagi 😊

Normal. 8w keatas baru nampak fetus & fetal pole. Apa yg awk alami tu ialah morning sickness. Nanti dh msuk 12w slow2 hilang.

2y ago

Xpe, awk boleh punya. Cri mknan yg awk blh mkn, air masak sntiasa minum & folic acid jgn tinggal ye ☺️