Dah tau gender?

Ada tak mommys kat sini dah scan tau gender? Ada beza tak pregnant kalau baby boy or girl? Saja nak santai² tahu. Saya dah 16w, baru nak scan next week. Sejenis teruja nak tau gender baby. 😂😂 #ingintahu

10 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

saya masa 18weeks scan doktor ckp kemungkinan boy, alhamdulilah lepas scan detail 21w nampak burger girl🤲🏻 anak sy 2 lelaki akhirnya lepas 14 tahun kami di berikan rezeki mengandung , dulu masa pregnant anak lelaki sy x pernah ada rasa alahan, tersangatlah rajin, mengemas, berjln sana sini, tapi yg kali ni sy mabuk n angin smpai 4 bln, pemalas sangat, klu blh sy nak baring je relax2😅

Baca lagi

sy bru pegi scan hri ni, kandungan 18w tp scan x nmpk lg. doc advice utk scan masa 20w ke atas utk lg sure. sy pn excited sbb anak first tp kna sabar lg hehe

Kalau compare dgn kandungan kita sebelum2 ni mngkin betul tp kalau compare dgn org lain blum tentu sama. mcm sy mngidam mkn manis2 boy tp ramai ckp mngidam manis2 girl.

16w ni kebiasaanya tk nmpk lagi gender . Klau boy inshaAllah rezeki la terpacak hahaha tp 16w dia kecik lg . 20w terang2 dah

saya scan semalam hahaha kaki baby silang pulakkk geramnya nanti repeat scan time detail scan jelah 🤭

saya scan last week masa 17 minggu, elok betul baby terkangkang nampak bebird dia haha 🤣

sy pregnant dua2 jantina boy&girl sama ja sis pembawakan 🤭 tp lain org lain pengalaman..

Sy 17 minggu baby boy terang2 nampak masa ukur bahagian paha kaki

10mo ago

wah sama weeks la kita. doakan saya semoga dapat baby boy juga 🤲

belum tunggu 20w+ baru syok nak scan

Due bila? Sama 16w