Scan gender

Cer teka gender baby saya . Baby boy or girl .. ada yg pandai tgok tak

Scan gender
10 Balas

ms scan ni doct ckp blm nmpk jantina sbb br 15w6d..tp doctr scan 3d sbb kedudukan bby comei sgt.tu la..siap silang tgn lg..hihi. bl sy tjk kt kwn2..semua ckp boy.jelas sgt lato2 die😁

Blh jd girl sbb nmpk mcm burger tp blh jd boy mgkin tu lato lato dia .. tp mcm sy ni , dh xlh nk kta girl terang sgt bby tnjuk pistol dia .. msuk ni boboiboi kuasa 3 laa ank ank sy ...

Wahh 18minggu dh tunjuk ye budak kecik ni. Saya punya dia kepit jeeee waktu scan 19week🤣 pemalu betul .

Rasanya boy sebab nampak lato- lato tu 🤣🤣

1y ago

itulah .. tapi dr cakap girl

baby girl sbb ade 3 garisan mcm burger

baby girl sbb nmpk burger 🤭

Waktu ni bape minggu sis?

Dr kata apa?

1y ago

dr cakap girl .. tapi nampak macam boy .

girl

Girl