Macam mana nak nipiskan lemak eh? 😆😆

Hi mommies, macam mana nak nipiskan lemak masa preg ea? Esok masuk 27w/7bulan tapi perut masih lembik lagi. Tak keras pun. Baby gerak pun tk rasa sgt.. risau nnti kena nk kira gerakan baby 28w nnti tak rasa n taktau beza 😅. skrg kalau baring ngiring tk rasa baby gerak pun..

2 Balas

Takde tips. Lg misi bising klu berat awk turun. Sbb bby perlu nutrisi dari pemakanan ibu. Nanti lama2 keras juga.

2y ago

Sbb berat naik banyak. Lebih sekilo lebih dari berat sepatut yg naik huhuu..harap2 cmtu la sis

berat bpe sis? sbb sy pun gemukss jgk tp rasa je bby gerak

2y ago

Yekeee. Bestnya siss 😍.. berat 96 jugak kot 😭