BABY KICK

Hi mommies ! Normal ke 26w niy baby kurang kick . Before this kerap jer . Just masuk 26w dia kurang kick tapi aktif gerak . Coz ade baca 28w baby kurang gerak ..

3 Balas

Nurse ada pesan utk ransang bby dlu. Bg mkn ke, ibu minum air sejuk ke, ajk bork ataw tkn2 perut... Klaw dia bg respond tu ok la. 🤗 Pstu pstikn 10x pergerkn tu cukup da. Klaw x ckop beu jmpe doctor... 😆

Kalau masih aktif it’s ok. Tapi kalau kurang gerakan tolong jumpa doktor ya

janji ade pergerakan