redeem point.

Saya redeem point 450. Smpai skrg x dpt apa² lg. Brg takda smpai pun. Sy email tnya pada yg send email pada sy. Tp tak kena reply. .. Rugu lah sy online, buka the asiant parent, jawab poll..kumpul point.. Bila tebus tak dpt apa² pun. Admin tak de respon apa². Please lah..

14 Balas

Kdg2 brgnye lmbt smpai sis..mcm ritu sy redeem susu kmbing tu pn selepas sebulan ke dua bln br dpt.. smpai dh lupe2 dh bila sy redeem.. husben duk tnye ni bile redeem yg ni...😂😂skrng tgh tggu bip kain tuk bby plak..yg tu xtw bile dpt..rsnye sy pn redeem sebulan yg lalu..😂😂😂✌

4y ago

maaf nk tanya ..rendeem ni kene bayar ke?atau bole tebus ikut point n terus dpt brgnya...

Sama juga laa situation kita.. dah redeem tapi bila reply tru email on cara2 utk gunakan kupon / voucher sama sekarang tak ada response.. so tak sure redeem point ni utk apa dah

Ha'a....sy pn pnah redeem...die suh update profile..dh update X dpt pn voucher nye...die kate nnt bg notification..jenuh hari2 bukak notification..hampeh....

Hi, Sila berikan alamat emel anda untuk kami cek. Terima kasih dan minta maaf atas segala kesulitan.

Guna nama betul, boleh admin tgkkan kalau nmpak post ni. (Saya bukan admin 😝)

Bila tekan tebus die suruh kemaskini profil..dah kemaskini pon x boleh tebus.knp ye

Mgkin lambat sikit kot. Saya pun ade tebus, lmbt brgnya sampai tapi tetap dapat.

Point tu utk apa ye? Sy dah 9++ point. X tau pulak ada guna nya point tu?🤔🤔

4y ago

Ku ok j ok s Ed jijik i

Sy redeem pump susu pun x dpt . Da dkt 2 bln .. [email protected]

Sy punya dah smpai sis. Sy redeem bekas makanan bayi. Alhamdulillah