redeem point

Alhamdulillah. Terima kasih #theasiantparent! ❤ Bekas makanan bayi yg sy redeem point dah smpai. Mohon maaf sekiranya sy ada terkasar bahasa ?? yg belum faham mengenai applikasi ni, dan x faham cara guna point tu, korang rajin² baca apa yg ada dlm aplikasi ni. Buka bahagian acct korang

redeem point
13 Balas

Wah😍😍tahniah..hehe..sy pula tgh tggu bip bby smpai..fightimm✊✊🔥🤣🤣🤣hehe..best an dpt redeem point dkt TAp...✊🔥

Sory mhu tnyaa.. Klauu brang yq ktaa redeem tuu smpaii dkat ktaa.. Mhu byarr lgii kaa.. Heheheh.. First time gunaa neii apps..

Alhmdulillah.Rezeki sis..sy xsmpt nk redeem.sume da sold out

4y ago

Semua dh sold out bila lagi ade yer

wah bestnya... sy sllu tgk sold out je .

Tahniah sis 👏🏻👏🏻💕

Wah bestnya dpt redeem☺

point tu boleh pakai ke

Wow... conrats!

Wah bestnye

Wah bestny