Tebus point

Ada tak mommy2 yg tebus point utk redeem hadiah dri app ni? Saya tebus bulan 12 utk set QV baby sampai sekarang tak nampak bayang benda nya.

2 Balas

Saya baru dapat semalam sis🥰

Sy baru dpt beberapa hari lps.

2y ago

waalaikumussalam Puan Adibah. Sepanjang saya jadi pengguna apps, tebus reward adabyg dpt hadiah ada yg dapat diskaun pembelian sepertimana ditawarkan oleh TAPS. Setakat ni saya pernah dapat hadiah , tebus untuk diskaun, saya tak boleh access , mungkin ada masalah teknikal. Admin TAPS ada bagi panduan tebus diskaun tu, tapi saya tak teruskan pembelian masa tu.