berdarah

Saya rasa takut Dan risau .semasa buang kencing Ada keluar period . Tapi Saya mengandung 6minggu . Bahaya ke ?

8 Balas

darah macam mane.. kalau banyak, fresh n berterusan bahaya.saya sampai usia kandungan 3 bulan cume ada spotted camtu..tu pon da risau.. selalu nak kencing jer pandang bawah tgk takut fresh blood keluar... g klinik checkup dr scan baby ok n masukkan benda dekat rahim check takut2 ada bukaan ke ape.. dr cakap semua ok.dr x bagi ape2 ubat pon.. dr cakap baby nak membesar langgar dinding2 rahim. tu spotted tu.. saya just doa banyak2 jer n jaga kesihatan rehat cukup n x angkat barang berat2. sekarang usia kandungan sudah 30 weeks.. Semoga segalanya dipermudahkan

5y ago

takde... sebab nurse yg jaga cakap kadang2 normal benda tu... jangan lasak2 yer.. dinding rahim x kuat lagi.. tapi kalau risau kerap sangat. better rujuk dr. nanti dr akan bagi ubat kuatkan rahim. Duphaston.

sis cpt2 g hopsitl ye...in sha allah semoga dipermudahkan urusan sis

5y ago

Terima kasih 😑

saya pernah kena mcm ni n lastly keguguran bby 1st 26/4...

Yes sis.. baik sis pegi klinik ask doctor knp.. be extra cautios. ☺️

5y ago

Terima kasih 😑

baik sis g hospital cpt2. sbb kita xthu bby kt dlm.

5y ago

sama2 sis

Better pergi jumpa doktor terus. Jangan tangguh2

5y ago

Sama sama

Cpt2 pergi hospital sis..

Hospital