19week kencing berdarah

hye semua nak tanya pernah tak alami kencing berdarah ke 19 week ni adakah itu biasa atau bahaya darahnya sikit je tapi ni first time kencing berdarah .. please bantu sy buntu n takut

4 Balas

Yes jumpa doc cepat and dia akan buat further checkup. Macam saya. Rabu ni kena hantar sample kencing 24hr kat lab. Mudahan takda yg serius 🤲🏻

2y ago

amiin semoga dipermudahkan 🥰

tak pernah alami. Mungkin Kencing kotor kot sis. Lebih baik jumpa doktor wlaupun darah sikit.

2y ago

Terimakasih 🥰

doc ada sah kan apa2 x msa awk kncing berdarah 2

Dear, pergi jumpa doctor for further checking.