sedih

saya rasa tak tahu nak cakap apa dah .. luruh jantung hati .. saya tinggal 3 hari lagi nak bersalin .. tapi apakan daya , takdir saya allah tentukan begini .. suami saya hanta mesej , kalau saya ambil duit dia , dia ceraikan saya .. saya dah pun ambil duit dia sebab keperluan anak saya .. jatuh ke talak ?? mohon pencerahan .. andai jatuh , saya kene redho tentuan ilahi terhadap sayaa ..

23 Balas

Jika dye ada niat mmg kna rjuk kt pjbt agama.. suami sy pn ada jgk ckp nk lps kn sy tpi di sb kn kedaan sy tngh hamil tpi bgi sy dye ttp ada niat nk lps kn sy jgk.. so lps hbis pntg insyaa allah buln november sy bkl lahir kn ank sy nti sy akn ke mhkmh.. xhran lah sy dpt laki cmtu.. jntn xguna.. xde rsa tnggung jwb nsib sy kuat demi ank2 yg lain.. now sy pn aggp dh pish sb dh 5 buln dye xblik tnya khabr pn xde.. so sy dh serik ape pn sy tnggu smpai bby nie di lahir kn nti.. sy hrp sis kna kuat demi bby dlm kndungan tu..settle cra baik.. moga sis tabh ye.. kita jdi pmpn jgn lemah n tnjuk depn dye.. kna kuat n cekal kn hati sis.. ape pn ALLAH ada dan doa akn trmakbl pd mereka yg teraniaya.. insyaa ALLAH.. aamiin

4y ago

Sme2 sis..