sedih

saya rasa tak tahu nak cakap apa dah .. luruh jantung hati .. saya tinggal 3 hari lagi nak bersalin .. tapi apakan daya , takdir saya allah tentukan begini .. suami saya hanta mesej , kalau saya ambil duit dia , dia ceraikan saya .. saya dah pun ambil duit dia sebab keperluan anak saya .. jatuh ke talak ?? mohon pencerahan .. andai jatuh , saya kene redho tentuan ilahi terhadap sayaa ..

23 Balas

Maybe masa tu dia tgh serabut.. Emosi trganggu.. Sbb kak ipar sy pun kena jgk mcm sis ni.. Suami dia kata kalau kak ipar bt sumthing sumthing, jatuh talak.. Then sumthing tu dah dibuat.. Bila rujuk bhgian hal ehwal rujuk nikah ni, dia kata x jatuh sbb xde niat.. Dot know la.. Sis kena rujuk kpd yg pakar..jaga diri sis, ingt baby dlm kandungan.. U'r the strong mother.. Ingt Allah uji hambaNYA sbb Dia tau sis kuat.. Believe me, Allah guide U.. Pls stay strong for ur baby and child..

4y ago

tq sis .. insyallah saya kuat demi anak bakal lahir .. tapi apakan daya kita ni seorang mnusia yg lemah .. tak kuat sebenarnya tpi buat kuat