sedih

saya rasa tak tahu nak cakap apa dah .. luruh jantung hati .. saya tinggal 3 hari lagi nak bersalin .. tapi apakan daya , takdir saya allah tentukan begini .. suami saya hanta mesej , kalau saya ambil duit dia , dia ceraikan saya .. saya dah pun ambil duit dia sebab keperluan anak saya .. jatuh ke talak ?? mohon pencerahan .. andai jatuh , saya kene redho tentuan ilahi terhadap sayaa ..

23 Balas

Taktau la awak. Awak kena refer pejabat agama. Sebab dia cakap kalau awak ambil duit dia, dia ceraikan awak kan?. Confius sama ada ayat tu dia ceraikan awak ataupun terjatuhnya talak tu. Kalau dia cakap kalau ambil duit tu, jatuh talak. Tu da jatuh dah. Tapi ayat yg dia cakap tu, takpasti pula saya. Refer pejabat agama ya