Di sebalik pujian cik misi...

Berat awal trimester daripada 65-69kg Masuk trimester ke dua bertambah jadi 70kg,maintain... Trimester ketiga,70kg,71kg,72kg.. Nurse puji sye dpt kawal berat badan.. nurse tak tahu,berat badan sye maintain sbb sye berlapar,tahan lapar..nak makan apa teringin pun tak dapat.. selera makan kuat tp makanan takde,so kena tahan lapar... hihihihi🙂

1 Balas

haha sama la. berat saya naik 7kg je sepanjang kehamilan sbbnya alahan teruk. tapi Alhamdulillah baby keluar ok je sihat walafiat