Leaking

Saya rasa macam ade air keluar sikit2 sbb seluar dalam macam basah sikit tp bkn terkencing ke ape. air tu air ketuban ke? tp xde rasa sakit atau tanda2 nak bersalin. normal ke x ye?

14 Balas

hari tue sy pon sama keluar air sikit tapi tak sakit,n lpas sminggu sy bgtau doc ade keluar mcm air tp tak sakit perot..doc tnya ada g hospital atau klinik tak untuk cek,sy ckp takde sbb tak sakit n doc marah,doc ckp walaupun tak sakit kena jugak pergi hospital atau kelinik,kalau tak bby awak bole terkena jangkitan n boleh menyebabkn baby mati dalam kandungan...pergh masa tue rasa takut jgk...n doc cek nasib takde pape...lega...apapun batter sis g hospital atau klinik untuk keselamatan bby..

4y ago

dia seluk masukkn muncung itik,lpas tue tgok warna kita punya cecair kat dlm vagina kita untuk pastikan takde jangkitan kuman n lpas tue baru doc scan...