peranakkan turun?

Saya rasa baby kick saya kt bawah. Maknanya peranakkan turun ke? Ada org suggest saya utk berurut tapi saya takut kacau bby. So saya decide utk jumpa doktor lepas kerja ni. Cuma saya nak tnya pendapat dan pengalaman mommies sementara tunggu habis kerja ni. Mommies semua boleh share tk? Saya pregnant 5months.

1 Balas

Bkn peraknakan trun sis , sy mula2 pon ingat peraknakan trun masa 5 bln bila tanya org2 yg berpengalaman dia org kata normal nnt da 7 bln masa trimester ke 3 bru rasa kicking kat atas , skg da da msk 7 bln lbh terkejut mama dia blerrr rasa dia tendang atas

5y ago

Sama2 :)