Minggu keberapa ke klinik buat UPT?

hai mommies . kalau ikutkan apps ni, kandungan sy da 4weeks tapi belum decide untuk ke klinik buat UPT . nak tanya pendapat/pengalaman mommies kat sini . berapa minggu kandungan yg sesuai utk kita ke klinik utk buat upt dan jumpa doc yaa ?

4 Balas

UPT cek sndiri lat rumah pon boleh sis.. klau dpt double line terang baru g klinik utk scan confirm pregnant.. sbb klau g klinik pon dia org akan tnye da buat UPT ke blom?

2y ago

better before 10minggu. sbb kalau yg jenis period tak teratur, risau due date tak tepat.

7 atau 8 bulan bole pi klinik dh..UPT bt sendiri pon bole ja..janji nurse nk comfirm utk buat buku pregnant terus klau kita dh bt UPT sendiri

2y ago

Ya..hahahaa..silap taip bulan plak..maaf bg awak keliru

kalau saya 7week baru ke klnikk..

2y ago

calsium eh ? selagi x g klinik xleh dapat kan ubat tu 😂😂

7 weeks ke atas mummy better

2y ago

yaa betul 🥰🥰🥰