Assalamualaikum, saya prgnnt 5mggu 2hari, perlu ke bt temujanji utk buka buku pink nt?

Saya prgnt anak pertama.

2 Balas

Sy 4wek dah buka buku pink sis .. Knpa awal mngkn rezeki sy kut . N dpt nurse2 yg peramah n baik slesa nak btnya n smngt klu g chekup kdg sy slalu cht nurse yg chek sy sbb dia perna call sy guna nom dia then save ada whtspp apapa sy nk mkn taw was2 smasa pregg sy btnya nan nurse tu alhamdulilahh .. Klu sy sggst kn sis call dlu sbb skrg kn smua kena call dlu utk apapa makluman .. Smoga sis nan baby siht2 ye n dlindungi allah swt aminyarabb

3y ago

Klinik desa pulau sebang melaka sis

Dia mcm ni, kalau nnti planning nak bersalin di hospital kerajaan, perlu la buku pink tu. Kalau nak swasta, buka je buku pink di swasta yg nak bersalin tu. Tapi kos swasta extra la sikit. Kalau nak buka buku pink, kena masa first trimester ni la. Atau call kk dulu tanya. Minggu ke berapa