Buka buku pink

hi mommy2 , nak tanya musim covid sekarang ni kalau nak buka buku pink kena buat temujanji ke ? #bantusharing #ingintahu

4 Balas

Yup, kena buat temujanji dulu. Cari KK yang terdekat lepas tu buat appointment. Biasa kalau KK, boleh buat appointment thru website, kalau Klinik Desa kena call untuk buat appointment. But apa apa pun call dulu ye, nanti nurse akan bgtahu KK or Klinik Desa yang cover untuk area rumah awak.

aah..kol KK yg bdekatan dlu ye..lepastu tny nk kne bw apa..ada yg nk surat nikah atau bil elektrik nk tgk alamat umah...

ye betul. kena call kk dahulu then nanti nurse bg tarikh

Yup. Via online