Kerana gdm saya down ?

Saya pregnant first baby , Tapi baru 8week dah sangkut kencing manis , Appoiment ke 3 kali , doc dah bagi makan ubat kencing manis , Kerana risoko macam2 boleh jadi .. SAYA DOWN SANGAT2 ?

Kerana gdm saya down ?
60 Balas

Sye pon GDM makan ubat.. Kadang2 seminggu sekali, 2mnggu sekali kena pe klinik.. Memang tkde makne la check-up sebulan skli tu 😅 Lagi plk skrng nie sye dengan darah merah kurng, kencing kotor tinggi.. Lagi mcm2 ujian sye.. Mse abang2 Dye semua okey je.. Tpy suami sllu kuatkan sye, selalu ckp mungkin skrng mcm2 ujian, insyallah nti baby keluar mcm2 Dye senangkan hati kita.. Insyallah.. Semoga kita sama2 kuat untuk anak2 ❤