Kerana gdm saya down ?

Saya pregnant first baby , Tapi baru 8week dah sangkut kencing manis , Appoiment ke 3 kali , doc dah bagi makan ubat kencing manis , Kerana risoko macam2 boleh jadi .. SAYA DOWN SANGAT2 ?

Kerana gdm saya down ?
60 Balas

Maaf ya brtya.. Kwn2 yg len kalo bce komen sy pon blh tlg jwb ya.. Sy confuse bab gdm ni.. Dgr rmai stress.. Sy ade jgk gdm.. Tp sy mcm wt xkish ja.. Sbb sy xtau kne jge cmne😅.. Yg sy tau.. Bile cek bsp kne bwh 6 ja.. Ats 6 bru sy rsau.. Kire truk la.. Wt mse ni dh msuk 7m.. Ade 2 ja merah.. 6 n 7.. Len sume 4 n 5 bcaan nya... So sy mkn ja sume.. Xjga pon.. Juz time nk cek.. Kne pose sy pose 😅.. Bile bce komen2 uols Sy jd rsau plak 😬

4y ago

Metformin sis.... Pg sis xtggi...sy pgi tu tggi...ptotnya kena bwah 5.3 sbb dah puasa kan... Tu yg doc bg ubat tok kwal...nmpklaa ade pnurunan dr sblom ni 6.4 pg... Skrg smua da bwah 6 klo lepas kol 8pg...laupun sy mkn nasi goreng tok srapan😅😅