Kerana gdm saya down ?

Saya pregnant first baby , Tapi baru 8week dah sangkut kencing manis , Appoiment ke 3 kali , doc dah bagi makan ubat kencing manis , Kerana risoko macam2 boleh jadi .. SAYA DOWN SANGAT2 ?

Kerana gdm saya down ?
60 Balas

sy kadang stress bukan pasal gdm sbb gdm tu skg sy dah pandai kawal dah,.sy selalu stress bila bab checkup..dpt nurse yg kadang ikut mood dia ja nak marah ke,nak senyum ke sdgkan sy tgok nurse lain elok je layan patient2 under diorang,,kadang sy bnyk tanya pun dimarah..nak ckp badmood xkkan setiap kali sy checkup nak badmood kot adoii pening..mmg next pregnant sy xkkan dah checkup kat kkia ,stress mmnjang kadang sy rasa sedih kenapalah sy dilayan begituu...

5y ago

Saya pernah dpt sis nurse yg mcm nyh. .ehhh ikotkan aty nak tempek sekali. .tp masih blh jaga air muka suami. .sbb time tu suami ikot skli. .geram je kita bila kita tnya sesuatu bnde yg kita kurang pasti tp jawapan yg dpt acuh tak acuh dgn muka ketat. .ishhh. .geram sgt.