Alahan Teruk

Saya Pregnant baru 6minggu, alahan saya sgt teruk. Muntah, pening kepala smpai nak balik rumah sendiri pun tak boleh sebab saya tak boleh bau dlm rumah sendiri.. Sekarang saya tinggal dgn mak saya... Mommy2 preggy yg lain ada tak yang alami mcm saya skrg??? Saya nak tahu sampai bila alahan ni nak hilang??? Saya dah tak larat?

20 Balas

saya pon hritu mcmtu. sgt teruk. smpai kne masuk hospital.. kuatkan semangt.. sy xtahu ubat ape yg mujarab. sb sy waktu tu kena sebulan lebih jgk. masak xboleh. bau suami xboleh ,semua bnde xboleh buat.. terbaring je. tp pnah dgar hanis zalikha kata, kalau nk hilangkn alahan teruk cuba mndi air sjuk waktu pagi. sy tahu lpas sy dh habis alahan. jd tak tau berkesan ke tk, cuba sis try ye.. semoga cepat sembuh. Allah uji bg yg mampu. keep strong 💞