Berpeluh Saat Tdur Siang

Saya Pregnant ank pertama usia kandungan 36w 2 day.... Sejak kebelakangan ni tiap2 kali tidur siang msti berpeluh bahagian leher ja tpi klw tdur mlm x pula ,suhu bilik saya sdh sejuk badan pun rasa sejuk tpi leher saya msti berpeluh smpy kn x lena tdur.......ada yg tw x puncanya??

1 Balas

Normal sis. Sy pun macam tu. Orang pregnant mmg badan cepat panas. Sg dah pasang 2 kipas pun berpeluh lagi lekat bahagian dada & leher. Pakai econ pun sama. 😂

5y ago

Ouhh yakah sis.... Tiap kli tdur siang msti berpeluh abis.... Haha tq sis bgi info Rupanya normal juga