Scan x nampak kantung baby

Hi semua. 1st day last period saya 15/5/2022. Kalau ikut kiraan, dh masuk 6 minggu. Jadinya, ahad baru ni, saya pergi scan. Tp x nmpk pape lg. is it normal?#firstbaby #pleasehelp #firstmom

6 Balas

sama la. saya habis period 14/5. ptutnya dh 6w tp pergi scan nmpak kecik je kantung baby tu. doc ckp 2 minggu lg dtg scan. mungkin sbb period tak teratur so salah kiraan minggu tu. hehe dont worry. 8w nanti pergi scan lg skali

Saya pun haritu scan 6 weeks tak nampak apa2. Kalau ikut pembacaan, ramai cakap normal sbb kecil lg. so lepas raya haji ni nak try scan sekali lagi. Hopefully boleh nampak la.

saya baru lepas scan 6weeks+ , alhamdulillah dah ada kantung & janin kecik jeeee . heart beat bby je belum ada lagi . tips sebelum nak scan minum air masak banyak banyak tau

Sis dpt upt positive first bila? Slalunya lepas upt positive after 2 week baru g scan baru nmpak kantung..

norml dear . awal lagi . kalau nak ok 8w keatas la baru scan .saya pon tunggu 8w baru scan

normal je. bru lgi. nnti 9w pegi scan balik.