Hi mommy semua. Nak luahkan saja. Jangan judge saya ye

Saya pregnant 8 week alhamduillah. And baru baru nie scan baby. Nurse kata ada dua. Tak tahu nak happy ke tak. Sebab kadang ada terfikir nak gugur ekonomi buat kan saya rasa tak ready semua nie. Dengan saya tak kerja. And bila nak kerja mesti kebanyakkam company taknak amik. Yelah sebab pregnant kan. Saya ada komitmen yang nak perlu bayar.. Saya taknak susah kan suami, suami pun ada bende nak kene bayar. Sejujurnya saya nak anak nie cuma entah lah hati nie banyak berbelah bagi dari segi semua bende. Mommy semua jangan judge yee. Kalau boleh bagi lah kata semangat sikit. Kalau tak tahu nak cakap bende baik. Diam je terima kasih.

68 Balas

anak itu rezeki Allah dah tulis rezekinya jangan risau yakin la akan apa yg Allah dah tentukan utk kita selagi kita redha dgn ketentuannya insyallah semuanya ok

rezeki dh dpt 2 tu... tu tanda Allah nk bgi kmu rezeki lebih lgi... tinggi kn Allah dlm hidup kmu in shaa Allah dunia bukan penghalang.. Allah sedang uji kmu

wah bestnya twin. Bertuah momy. Tak yah fikir semua tu sis, anak tu kan rezeki, mana tahu rezeki momy bertambah tambah lepas ni. Amin. take care 🥰

same dgn sye...risauu sngt dgn ekonomi skrgg...muntah munth makin truk,letih morning sickness semua ade rse nk berhenti keje awal sebb tk tahann....

2y ago

sme mcm sye sis.. lps bhenti keje, trus elok muntah2 sye tu 😅 sye pkir positive je la.. tuhan nak sye rehat jge kndungan baik2.. nant bby da besa kte keje blek smbg cri duit..

alhamdulillah syukurr...rezki anak² jgn risau ..Allah da sediakan...kite kene fikir baik dekat Allah... insyaallah mudah segalanye🤲🥰

alhamdulillah.. sy pun skrg pregnant baby twin..esok last kerja.. Ada rezeki ank sis.. Allah bg double,rezeki pasti double jugak ☺

in shaa allah setiap ank ada rezeki masing2.in shaa allah puan dapat menghadapi rintangan n ujian. alhamdulillah puan dapat anak kembar.

Takpe sis... Anak tu pembawa rezeki dari Allah. Nanti ada rezeki yang datang.. Percayalah sis.. Smoga dipermudahkan urusan sis

hai, saya ade breastpump lebih baru. kalau nak bagi tahu ye. saya mmg nak bagi untuk orang yang betul betul memerlukan.

Kena percaya pada rezeki Allah. Allah yang tentukan segalanya. InsyaAllah, Allah dah tentukan yang terbaik untuk puan.