Normal ke atau biasa je

Alhamduillah last week pergi hospital, saya dapat dengar jantung baby untuk kali pertama. Sebenarnya nie kandungan kali ke tiga and yang ke dua tu gugur.. Alhamduillah Allah makbul kan doa saya untuk hadiah kan suami double line. Ikut kan second baby due date sama dengan husband. Tapi Allah lebih sayang kan anak kami. Gugur dua orang tu, tak sampai 2 bulan. And Alhamduillah lagi sekali dapat dengar jantung baby.. Saya mungkin tak jadi excited sebab alahan saya dapat agak teruk sebenarnya.. And saya baru je kerja 5 bulan. Risau ekonomi semua nye. Dalam masa yang sama saya nak kene amik barang gadai saya dekat pajak. So ada kata kata positive tak untuk saya.

1 Balas

Jaga emosi dan mental, fikir bayi dalam kandungan. Ibu sihat, bayi pun sihat sbb bila kita emosi kandungan pun akan terkesan. Risau pasal ekonomi percayalah dengan rezeki Allah.Semoga terus kuat dan sihat untuk bayi dalam kandungan ye.