Mommy Keliru

Sy nak tanya...nie positive pregnant kan?tapi kenapa semalam sy datang haid...pernah tak mommy dalam nie kene macam sy..

Mommy Keliru
7 Balas

Hi. Kalau period sebelum ni dah due lama n baru test positive..mungkin ni darah implementation. Tapi kalau period baru nak due and test positive, pastu keluar darah, mungkin chemical pregnancy. Cuba check balik dlm seminggu.

5y ago

Darah gugur sis...sy gugur 4 weeks

Ni chemical pregnancy , saya pnh terjadi .. sis google pasal chemical pregnancy ni nanti sis akan tau knp bnda ni blh terjadi n punca knp ..

5y ago

Ye sis chemical pregnancy...sy da gugur 4 weeks... Keluar seketul darah...

better tanya doc kat klinik sis..macam keliru jugak kan dia punya result..hehe

5y ago

Risau juga nie...ptg nie br nk g klinik...hrap2 tak ada ape2 yg brlaku

Sye pown mengandung keluar darah skrang sis...

5y ago

Darah je...

Same mcm sy sis gugur 4week

5y ago

Owh...sy keluar sebuku darah je

Darah spot je kot sis

5y ago

Terima kasih sis...doakan sy cepat hamil lepas nie.

Perna terjadi dgn sya sis msa pregnant 3bulan dtg haid mcm biasa.. Sekali scan syukur alhamdulillah beby masih kuat di dlm rahim..

5y ago

Bgus sis buat pemeriksaan doktor utk pastikan... Apa² pun berdoa semuanya dlm keadaan baik² saja..