Hi mommy semua. Nak luahkan saja. Jangan judge saya ye

Saya pregnant 8 week alhamduillah. And baru baru nie scan baby. Nurse kata ada dua. Tak tahu nak happy ke tak. Sebab kadang ada terfikir nak gugur ekonomi buat kan saya rasa tak ready semua nie. Dengan saya tak kerja. And bila nak kerja mesti kebanyakkam company taknak amik. Yelah sebab pregnant kan. Saya ada komitmen yang nak perlu bayar.. Saya taknak susah kan suami, suami pun ada bende nak kene bayar. Sejujurnya saya nak anak nie cuma entah lah hati nie banyak berbelah bagi dari segi semua bende. Mommy semua jangan judge yee. Kalau boleh bagi lah kata semangat sikit. Kalau tak tahu nak cakap bende baik. Diam je terima kasih.

68 Balas

awak percaya pada Allah, itu rezeki yang Allah datangkan pada awak. InsyaAllah, semuanya akan baik baik saja❤️

semoga dipermudahkan urusan puan. Allah sentiasa bersama puan.

tiap anak tu ada rezekinya. insyaallah sis kita doa banyak2 je

percayalah cakap saya, rezeki anak akan sentiasa ada.

apa simptom2 awal kalau dapat twin ye ?

ank tu rezeki. tu jla nak ckp

Pecaya pada rezeki anak

rezeki akan ada nnti..