Keputihan atau tanda?

Saya pregnant 36 w skrg, tadi kencing, lepas kencing saya lap pakai tisu. Then ada lendir, tk pasti keputihan atau ni tanda ya ?

Keputihan atau tanda?
9 Balas

jika alami mcmni better g hsptl dptkn rawatan kadar segera..wlaupun dh 36week tetap ada risiko ke atas baby dlm kandungan tuk alami pelbagai mslh dan slh satunya blh sbbkn bby mati dlm kandungan jika lmbt dptkn rawatan dan pantauan dr doc..mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

ni tanda bersalin sis.. dulu saya pun dapat contraction 36w 6d.. Ingatkan briston hick. rupanya memang baby nak kuar.. Lahir lah ank sulong saya 37w 1d.. Alhamdulillah jalan senang bukak.. Xperlu induce

Ni bukan keputihan dah sis. Dah ke -pink an dah tu 🤣 pergi hospital dear. Take care and semoga dipermidahkan ya

hi sis, saya penah mcm ni. ni tanda dah nak bersalin. 2 hari kemudian saya bersalin at 37weeks

tu berdarah. lebih baik awak pergi hospital atau klinik utk check

Tanda sis klu ada darah walaupun xsakit.. boleh segera ke pac untuk cek

Tanda nak bersalin dah tu, dah kena pergi hospital sis.

mcm mana dh pergi hospital ke?

9mo ago

Dah pergi , doctor ckp tanda nk bersalin tp biasa . Sbb tk sakit lg plus baru 36 week , so balik dulu.

Terus pergi PAC .