Lendir Pink

hi,boleh bantu saya tak siapa yang pernah jadi mcm ni? Saya sekarang 8w 4d tadi time kencing saya lap pakai tisu and tetiba ada colour kuning macam tu then tadi kencing lagi ada keputihan and lendir pink mcm tu. Saya pernah gugur 2 kali jadi risau sangat,appointment saya lagi 2 hari,saya patut tunggu or terus pergi klinik? #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

Tu discharge.. Bukan bleeding.. Biasanya ade luka di kwsan dinding rahim.. Kalau awk ragu² boleh jumpa doktor.. Semoga semuanya selamat ye

1y ago

Discharge ni normal or tak ye? Apa saya perlu buat?

mungkin sis tunggu dulu, bila bleeding makin pekat dan banyaq x payah tangguh lagi, terus pergi klinik

11mo ago

dah keluar kantung tu pergilah jumpa dr. nnt dr boleh scan, kot ada lg darah beku rahim ke. jangan buang kantung yang keluar tu, pergi hospital bawak sekali.

minum susu wildan + makan asid folic..insyallah dpat membantu kuatkan rahim tu..