sakit ketika bersama

Saya pregnant 12weeks. Ada laa sepanjang preggy ni bersama dalam 4kali macam tu. Tapi since pregnant tiap kali bersama rasa sakit. Ada tak mummy2 yg rasa sakit jugak? Saya pun taktau sbb apa. ? maaf yaa kalau soalan Agak kotor.

24 Balas

dari awal pregnant memang akan rasa sakit.ni dah kandungan dekat 35 minggu .memangx bersama suami.alhamdulillah en suami faham.kita sebagai isteri pon bleh puaskn dia dgn cara lain kan...hi..hi...suami kita takut katanye pregnant kali ni perut saya besar sgt.risau terganas katanye.