Bersama selepas bersalin

Salam semua. Sebelum tu saya minta maaf soalan saya agak sensitive. Saya dah 2 bulan setengah postpartum. Bersalin emergency czer. Saya ada cuba bersama suami beberapa hari lepas tapi saya rasa sakit sangat bila masuk. Macam first time dulu sakitnya. Normal ke? Sakit sangat sampai saya rasa takut nak bersama. Macam mana nak bagi tak sakit ya? Kena paksa ke? Sebab bila cuba nak bersama saya mesti akan hentikan sbb tak tahan sakit. Harap mummy yg ada pengalaman sama boleh share tips

2 Balas

awalnya. sy czer pun lps 4 bulan lebih baru berani bsama suami, tu pun masih sakit. klu sy, pkai lubricant blh kurangkan sikit sakit tu.

6mo ago

bykkn foreplay. mmg ambil masa sikit lh klu nk btul2 selesa.

Guna lube.